Dé specialist in rioleringsonderdelen en pomptechniek!
Winkelwagentje

Geen producten

Klantenservice

   Klachtenprocedure:

Bij Rioleringsmarkt.nl proberen wij er alles aan te doen om u als klant tevreden te stellen en zeker ook te houden. Mocht u ondanks onze inspanningen toch niet tevreden zijn, dan kunt u schriftelijk of via e-mail info@rioleringsmarkt.nl dan wel via onze contactpagina uw klacht aan ons doorgeven.

Gaarne duidelijk uw contactgegevens in de correspondentie vermelden zodat wij met u in contact kunnen komen. Binnen 14 dagen zullen wij inhoudelijk op uw klacht reageren.

Privacy Policy van Rioleringsmarkt.nl

Rioleringsmarkt.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Rioleringsmarkt.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Rioleringsmarkt.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Rioleringsmarkt.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.

Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Rioleringsmarkt.nl verkoopt uw gegevens niet

Rioleringsmart.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Rioleringsmarkt.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan wordt dit document terstond gewijzigd.